Zomeractie

Het is u vast niet ontgaan dat video content de afgelopen jaren een van de snelst groeiende vormen van marketing is geworden. Er zijn zelfs schattingen dat video content 80% van het totale internetverkeer inneemt. 

Waarom video? Omdat het werkt en blijft werken. Bewegende beelden hebben een uitgesproken kracht om gevoelens en emoties los te maken. Door die bewegende beelden krijgt de consument een betere interactie met uw merk of bedrijf. Tegenwoordig neemt Youtube een respectabele tweede plaats in als zoekmachine (Google is nummer een). Ja, dat leest u goed, niet Yahoo of Bing staat op de tweede plek maar Youtube.

Video marketing werkt dus beter dan elke andere vormen van marketing. Facebook, Linkedin en Instagram gebruikers plukken daar geruime tijd al de vruchten van.

Uiteraard is video content niet het enige wat telt. Goede geschreven teksten zijn ook belangrijk. Video is een goede aanvulling op uw huidige website of social media profielen. Wist u dat Google uw totale content hoger waardeert als uw geschreven content combineert met video content? 

Is videoproductie duur? Dat valt best mee, zeker als u voor 1 september kiest voor één van onze pakketten en gebruik maakt van de zomerkorting.

Waar wacht u nog op? Beslis vandaag nog om uw doelgroep te bereiken met het inzetten van video content.